ADVISEUR VOOR BELEGGERS IN NOORD-BRABANT

In een rapport van de AFM (Autoriteit Financiële Markten) van december 2015 staat dat uit onderzoek is aangetoond dat zelfstandige beleggers gemiddeld genomen slechter presteren dan de benchmark. Vervolgens schrijven zij dat deze tegenvallende prestaties zijn te verklaren door de neiging om overmatig te handelen en om onvoldoende spreiding in de portefeuille aan te brengen. Tenslotte wordt hier nog aan toegevoegd dat beleggers die investeren in opties en gebruik maken van technische analyse, slechter presteren dan beleggers die dit niet doen.

Wij willen winnen! Dus werken wij graag met investeerders die zich verbonden voelen met onze beleggingsovertuigingen. Om een dergelijk beleid op een verantwoorde manier uit te kunnen voeren is een belegd vermogen van minimaal €250.000,- een belangrijk vertrekpunt.

Wilt u graag een keer een second opinion? Ik maak een gratis scan van uw huidige portefeuille en bespreek deze persoonlijk met u. Mijn motto is immers: Samen Als Financiële Eenheid

Persoonlijk gesprek? Dat kan!

Anders en beter. Dat is wat ik u graag zou willen toelichten in een persoonlijk gesprek. En natuurlijk een kopje koffie drinken om te kijken of wij elkaar begrijpen. Want een goede verstandhouding is essentieel.
[recaptcha]