SAFE BELEGGEN:

BELEGGINGSADVIES & VERMOGENSBEHEER

SAMENWERKINGSTRAJECT

Drie jaar geleden was ik op zoek naar een vermogensbeheerder waar ik als zelfstandig ondernemer mee zou kunnen samenwerken. Zij moesten zich onderscheiden in professionaliteit en ondernemerschap en dezelfde beleggingsovertuigingen met mij delen. Auréus Vermogen stak met kop en schouders boven de collega’s uit. Bovendien zaten zij in Limburg en ik in Brabant dus ons marktgebied sloot erg goed aan. Het is een fantastische samenwerking geworden waarbij mijn klanten een advies- of beheerovereenkomst tekenen met Auréus Vermogen en ik de relatie met mijn klanten blijf onderhouden. Natuurlijk heeft Auréus een AFM vergunning en ben ook ik getoetst door, en geregistreerd bij de AFM

Wilt u graag een keer een Second Opinion? Vul uw gegevens in en ik analyseer ze voor u.

KIEST U VOOR VERMOGENSBEHEER…

Wilt u ontzorgt worden omdat u energie krijgt van reizen, golfen, in de tuin werken of op de kleinkinderen passen maar zeker niet van beleggen. Dan kiest u voor het laten beheren van uw vermogen. U krijgt een overzichtelijke, breed-gespreide portefeuille die door Auréus Vermogen is samengesteld en past bij uw doelstellingen en risicoprofiel. Auréus bewaakt uw beleggingen en handelt voor u wanneer zij dat nodig achten zodat u uw handen vrij heeft voor andere zaken. Vanzelfsprekend stem ik periodiek met u af of alles gaat zoals u het wenst en bespreek ik met u het door Auréus gevoerde beleid.

OF KIEST U VOOR BELEGGINGSADVIES

Indien u echter zelf graag de regie over uw vermogen wilt houden en het interessant vindt om eens in het Financiële Dagblad of de Elsevier te kijken omdat u ook de achtergronden wilt weten en betrokken wilt blijven bij financiële markten en economische ontwikkelingen, dan past beleggingsadvies beter bij u. Binnen de kaders van risico en doelstellingen stippelen we dan samen het pad uit en praten regelmatig over de markten en uw portefeuille. In deze rol adviseer ik u over aan- en verkopen van beleggingsfondsen maar bijvoorbeeld ook van individuele aandelen indien uw voorkeur daarnaar uitgaat. In ons beleggingsoverleg worden op een gestructureerde en consistente manier modelportefeuilles samengesteld die als basis dienen voor dit advies.

Persoonlijk gesprek? Dat kan!

Anders en beter. Dat is wat ik u graag zou willen toelichten in een persoonlijk gesprek. En natuurlijk een kopje koffie drinken om te kijken of wij elkaar begrijpen. Want een goede verstandhouding is essentieel.
[recaptcha]